Харчові технології

Харчові технології

Posted by admin on Apr 22, 2017

Божко Наталія Володимирівна

Напрям діяльності консультанта:

Технологія переробки м'яса

Послуги які може надати консультант, або питання з яких може проконсультувати.

1) вибір і обґрунтування технологічної схеми різних видів м’ясних продуктів;

2) розрахунок основної сировини для виробництва різних видів м’ясних продуктів;

3) розрахунок допоміжної сировини для виробництва різних видів м’ясних продуктів;

4) технологічні інструкції виробництва різних видів м’ясних продуктів;

5) контроль якості сировини та готової продукції.

Контактні дані:

 +38 (067) 158 52 46, @ natalybogko@ukr.net

 

Кітченко Людмила Миколаївна

Напрям діяльності консультанта:

Технологія виробництва молочних продуктів

Послуги які може надати консультант, або питання з яких може проконсультувати.

1) вибір і обґрунтування технологічної схеми різних видів молочних продуктів;

2) розрахунок основної сировини для виробництва різних видів молочних продуктів;

3) розрахунок допоміжної сировини для виробництва різних видів молочних продуктів.

Контактні дані:

 +38 (066) 062 26 19, @ lyudmila_kitchenko@ukr.net

 

Маренкова Тетяна Іванівна

Напрям діяльності:

Ресторанне господарство.

Послуги:

Складання виробничої програми, організація виробництва, складання калькуляційних карт та ціноутворення продукції ресторанного господарства, оформлення нормативної документації на нові страви.

Контактні дані:

☎ 0503073830, @ tanya­­_201@ukr.net

 

 

Назаренко Юлія Валентинівна

Напрям діяльності консультанта:

Проектування цехів малої потужності з переробки молока

Послуги які може надати консультант, або питання з яких може проконсультувати.

1) вибір і обґрунтування місця будівництва;

2) вибір і обгрунтування асортименту продукції;

3) розрахунок площ виробництва та об’ємно-компонувальні рішення;

4) підбір технологічного обладнання.

Контактні дані:

 ☎ +38 (050) 767 79 19 , @ natalybogko@ukr.net

 

Окуневська Світлана Олександрівна

Напрям діяльності консультанта:

Технологія переробки молока

Послуги які може надати консультант, або питання з яких може проконсультувати.

1) технологічні інструкції виробництва різних видів молочних продуктів;

2) контроль якості сировини та готової продукції.

Контактні дані:

+38 (099) 445 81 34, @ snau-okunevska@ukr.net


Тищенко Василь Іванович

Напрям діяльності консультанта:

Проектування цехів малої потужності з переробки мяса або риби

Послуги які може надати консультант, або питання з яких може проконсультувати.

1) вибір і обґрунтування місця будівництва;

2) вибір і обгрунтування асортименту продукції;

3) розрахунок площ виробництва та об’ємно-компонувальні рішення;

4) підбір технологічного обладнання;

5) розробка рецептур м’ясних та м'ясо-вмісних продуктів.

Контактні дані:

 +38 (050) 727 67 13, @ tischenko_1958@ukr.net