Створення міні-пекарні

Створення міні-пекарні

Posted by admin on Jun 2, 2017

Створення міні-пекарні

Опис проблеми / потреби:
        Проблеми, які може вирішити проект:
Використання та переробка с/г сировини.
Забезпечення населення свіжою і корисною випічкою за доступними цінами.
Забезпечення додатковими робочими місцями жителів місцевості.
Доступність продукту за ціновою категорією.
        Потреба, на яку  направлений проект:
Науково-практичні консультації на території села для відкриття цехів малої потужності, впровадження новітніх розробок техніки та технологій переробки с/г сировини і виробництва харчових продуктів широкого споживання. 

Переваги пекарень та міні-пекарень:
мобільність виробництва;
своєчасне забезпечення споживачів свіжою і навіть гарячою продукцією;
суттєве зменшення транспортних перевезень;
поєднання виробництва і реалізації продукції.

Ринок        
Попит населення на хлібобулочні вироби дуже високий, так як це продукти щоденного харчування. Хліб належить до основних життєво необхідних продуктів харчування, його добове споживання залежить від різних факторів: економічних, характеру праці, національних особливостей населення. Для населення України добове споживання хліба складає близько 0,277 кг на добу.

Споживачі продукції:
Жителі села;
Жителі ближніх регіонів;
Люди, які цінують якість 
та користь продуктів харчування.
Конкуренти:
Хлібозаводи області, пекарні районні.

Переваги:
Оснащення міні-пекарень можливе за рахунок використання як нового обладнання: ротаційних печей, тістомісильних машин, пакувальних автоматів, так і обладнання, яке було у використанні. 
На перспективу розвитку проекту можливе впровадження прискорених технологій приготування хліба
Виробництво нових видів хліба
Виробництво, використання та реалізація заморожених напівфабрикатів.